Muziek & zangles

 

Celinda Scheepers (CreaMundi) was als kind al actief bezig met het maken van muziek. Zowel als zangeres, muzikant als arrangeur, componist. Ze groeide op in de muziekschool van haar vader en kwam via deze weg in aanraking met vele verschillende muziekinstrumenten. Ondanks haar kennismaking met verscheidene instrumenten als blokfluit, keyboard, piano, mondharmonica en dergelijke, liet ze zich vooral inspireren door de meer ongewone instrumenten uit allerlei werelddelen. Bijvoorbeeld de didgeridoo uit Australië (didgeridoo-les).

Naast de didgeridoo speelt ze ook Ierse fluit (Ierse TinWhistle) en verschillende percussie instrumenten, zoals de Ierse bodhran (trommel), en Nigeriaanse udu (kleipot) en verscheidene mondharpen, om maar een greep te noemen.

Verder is ze thuis in meer alledaagse instrumenten, zoals de piano en de menselijke stem. Celinda zingt al heel haar leven en is sinds 2006 ook actief in het begeleiden van zanggroepen en koren. Zowel voor pop als wereldmuziek. (Wereld/volksmuziek begeleiding).

CreaMundi bied verschillende muzieklessen aan:

  • Ierse fluit (TinWhistle)
  • Zangles (pop, wereldmuziek)

Speciaal voor beginnende zangeressen verzorgd CreaMundi privélessen en workshops voor alle leeftijden in alle lichte muziekstijlen, zoals wereld en pop muziek. Het gaat hier om zangcoaching voor mensen die willen leren hun stem beter te gebruiken. Ervaring is niet nodig. Er zal gewerkt worden vanuit de basis, zoals ademhaling, houding en techniek, resonantie, stemgebruik en articulatie, dictie, maar ook tekstinterpretatie en uitvoering. Leerlingen zijn welkom om een eigen muziekkeuze te maken en voor te stellen, waarna samen met de docent hier naar wordt gekeken.

De oefeningen en de muziek worden eventueel met pianobegeleiding ondersteund.

Voor meer info over lessen, zie de contact gegevens.
Het is altijd mogelijk een proefles te volgen.